Stuurbekrachtiging

Met airconditioning

Zuinige DCI motor

Zonder autorijbewijs

Wie is Lease je brommobiel?

Lease je brommobiel is een dienst van Ligier Group B.V. en Autolease Twente B.V.. Het is een vorm van operationele lease voor particulieren. U stelt een brommobiel samen binnen het aanbod en sluit daarvoor een leasecontract af op basis van 24, 36 of 48 maanden samen met een geselecteerd jaarkilometrage van minimaal 5.000 contractkilometers per jaar. Vervolgens betaalt u een vast bedrag per maand waarin alle kosten van de auto zijn inbegrepen, enkel de brandstofkosten betaalt u zelf. Na afloop van het leasecontract levert u de auto zonder enige verplichting weer in.

Ligier Group B.V. en Autolease Twente B.V. zijn beide partijen met een jarenlange ervaring in hun eigen markt. Deze partijen hebben hun kennis samengevoegd om de vraag vanuit de markt naar privé lease voor brommobielen in te kunnen vullen.

Ligier Group is al meer dan 30 jaar officieel importeur van Ligier en Microcar. De brommobielen van Ligier Group beschikken over een eigen karakter. Sportieve lijnen, innovatieve motoren en een royale uitrusting! Laat u verleiden door het complete aanbod van Ligier en Microcar. De brommobielen van beide merken worden geproduceerd in Frankrijk. Ligier Group B.V. vindt milieuvriendelijk ondernemen (MVO) erg belangrijk. We nodigen u graag uit om bij uw lokale dealer ons huidige aanbod te komen bekijken.

Autolease Twente is een leasemaatschappij met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van zakelijke en privé lease. Zij zijn een universele leasemaatschappij. Zij staan voor “Flexibiliteit en Mobiliteit ten top!”. Men wil hiermee uitdragen dat alles bij Autolease Twente mogelijk is en men er alles voor zal doen de mobiliteit zo efficiënt en zo flexibel mogelijk in te richten.

Dealernetwerk

Van Groningen tot Limburg: je vindt de Ligier en Microcar brommobielen bij diverse dealers door heel Nederland. Zo is er altijd wel een dealer bij jou in de buurt. Bekijk de kaart en ontdek bij welke dealers je terechtkunt om een brommobiel aan te schaffen of te leasen.

/