Stuurbekrachtiging

Met airconditioning

Zuinige DCI motor

Zonder autorijbewijs

  1. Home
  2. /
  3. Verzekeringen

Verzekeringen

Hier kunnen wij u bij helpen

Voor het verzekeren van uw nieuwe of gebruikte Ligier of Microcar hebben wij een samenwerking met Groep Alenus & Partners. Dit is de specialist op het gebied van brommobiel verzekeringen. Met deze unieke brommobiel verzekering rijdt u met een veilig gevoel weg. Dankzij de zeer gunstige polisvoorwaarden, scherpe tarieven en service gerichte werkwijze, bieden wij de verzekering voor uw Ligier of Microcar. Deze verzekering kunt u afsluiten voor uw net gekochte Ligier of Microcar, mar rijdt u al enige tijd met een Ligier of Microcar dan nodigen wij u graag uit om de condities en voorwaarden te vergelijken, mogelijk is het voor u interessant om over te stappen naar deze verzekering.

Het grote voordeel van uw verzekering via Groep Alenus & Partners zijn:

  • U bouwt tot wel 75% no-claimkorting op;
  • Zeer uitgebreide aanvullende dekkingen mogelijk;
  • Diefstal in het 1e jaar? Dan krijgt u de nieuwwaarde terug.

De Groep Alenus & Partners verzekering

Bij de Groep Alenus & Partners verzekering kunt u kiezen uit vier basis dekkingen:

  • Wettelijke aansprakelijkheid (WA);
  • Diefstal
  • Aanrijding
  • Diefstal en aanrijding

Indien u de keuze maakt voor de dekking aanrijding is uw brommobiel ook verzekerd tegen schade door aanrijding, vandalisme, brand en storm. Met de diefstal en aanrijding dekking kiest u voor het meest uitgebreide pakket en heeft u geen onverwachte verrassingen.

Zoek een dealer bij u in de buurt!

Premie berekenen en zelf verzekering afsluiten

Via onderstaande module kunt u eenvoudig zelf berekenen wat voor u de kosten bedragen voor de verzekering en zelfs direct de verzekering afsluiten. Zo kunt u snel en goed verzekerd op weg met uw Ligier of Microcar.

Ligier Omnium
/