Stuurbekrachtiging

Met airconditioning

Zuinige DCI motor

Zonder autorijbewijs

Over Ligier Group Benelux

We nemen je graag even mee terug in de tijd. In 1980 begonnen Felix en Jos Willems met het dealen van Ligier brommobielen. Dit beviel zo goed dat er na zes jaar is besloten om importeur te worden voor Ligier in België en Luxemburg. Steeds meer mensen maakten kennis met het merk en ook in Nederland bleek er veel vraag te zijn naar ecologisch verantwoorde brommobielen. Daarom werd in 1995 het imperium uitgebreid naar Nederland. Negen jaar later, in 2014, heeft Ligier het merk Microcar overgekocht. Hierdoor werden wij importeur in de Benelux voor beide brommobielmerken.

Dealernetwerk door de gehele Benelux

Momenteel beschikken we over een sterk dealernetwerk door de gehele Benelux. Neem eens een kijkje op ons dealernetwerk pagina en je ziet meteen dat er in Nederland altijd wel een dealer bij jou in de buurt is. De brommobielen zijn erg innovatief en zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Sportief of klassiek? De keuze is aan jou. Bovendien is het mogelijk om een brommobiel aan te passen, zodat deze helemaal voldoet aan jouw wensen en eisen.

Doelgroep

Ons doel? Wij willen ervoor zorgen dat iedereen mobiel blijft. Onze brommobielen kunnen niet alleen ingezet worden voor ouderen of mensen die geen rijbewijs halen, maar zijn ook interessant voor de jeugd. Het grote voordeel is dat je geen wegenbelasting hoeft te betalen als je een Ligier of Microcar aanschaft. Bovendien rijden de brommobielen ook nog eens een stuk zuiniger dan gewone wagens. Dit terwijl ze tegenwoordig steeds meer lijken op een gewone wagen.

Kopen of leasen?

De brommobielen kunnen zowel gekocht als geleased worden bij onze dealers door de gehele Benelux. Alle informatie over het leasen van één van de brommobielen, kun je lezen op onze speciale lease pagina.

Meer weten over ons?

Wij laten je graag kennismaken met Ligier en Microcar brommobielen. Heb je nog vragen over de brommobielen of wil je meer weten over onze werkwijze en service? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord en helpen je verder.

Meer weten over ons?

/