Stuurbekrachtiging

Met airconditioning

Zuinige DCI motor

Zonder autorijbewijs

Brommobiel voor senioren

Blijf mobiel met een 45 km auto

Wordt uw rijbewijs niet meer verlengd? Heeft u jarenlang auto gereden, maar is dit door omstandigheden helaas niet meer mogelijk? Als u toch mobiel wilt blijven, ook zonder nog in het bezit te zijn van een geldig autorijbewijs, dan kan dat. Ruil uw rijbewijs op het gemeentehuis om voor een AM rijbewijs. U rijdt dan verder met een Microcar M.Go Premium Sun of de Ligier JS 50 Ultimate. Zo hoeft u het autorijden gelukkig nog niet op te geven. Voor iedereen die graag zelfstandig naar de supermarkt, bingo, vrienden en familie wil blijven rijden, is er de Microcar M.Go Premium Sun. Een fijne brommobiel die voorzien is van alle gemakken om veilig te kunnen blijven autorijden. Ligier Group laat je graag kennis maken met deze en andere brommobielen van de merken Ligier en Microcar.

Meer informatie

Waarom een brommobiel rijden?

Als u geen autorijbewijs meer heeft maar nog wel een AM rijbewijs dan is een mooie Ligier of Microcar een hele goede oplossing. Hierbij een aantal redenen waarom u voor een Ligier JS50 Ultimate of één van onze andere populaire modellen zou kunnen kiezen:

Microcar M.Go Premium

De uitgebreide uitrusting omvat o.a. parkeersensoren, achterruitenwisser, extra getint glas, lichtmetalen velgen, radio/cd speler met 2 speakers en een luxe chrome pakket. Voor wie veel luxe wenst is deze brommobiel de beste keus. Het gevoel van luxe wordt versterkt door de standaard DCI motor. Dit is de fijnste, stilste motor die voor een brommobiel beschikbaar is. Zo wordt brommobiel rijden wel heel comfortabel. Er is ook een Premium Sun leverbaar met standaard airconditioning voor een aktie prijs. Als autorijden om gezondheidsredenen en andere redenen niet meer kan, dan is een Microcar de oplossing. Met een brommobiel blijft u verantwoord mobiel.

Tot slot kan het rijden van een Microcar je meer mobiliteit geven ofwel ervoor zorgen dat jij je mobiliteit behoudt. Je hebt waarschijnlijk jarenlang al auto gereden en het kan zijn dat dit lastiger is geworden, veelal om gezondheidsredenen. Dan kan een brommobiel je veel uitkomsten bieden en een mooie manier zijn om toch nog mobiel te blijven en gemakkelijk in de buurt zelfstandig overal heen te rijden.

Ligier JS50C Elegance

Dit model kan met twee motoruitvoeringen geleverd worden (Progress motor of DCI motor) en is voorzien van alle moderne gemakken. De JS5 is een must have voor jong en oud. Van binnen is deze brommobiel degelijk afgewerkt. De Ligier JS50 is een zeer sportief uitgevoerd model met een kwalitatief hoogwaardige geluidsinstallatie. Ook zeer geschikt als tweede auto in het gezin voor het doen van boodschappen en alle andere ritten.

Brochure bekijken
Bekijk uitrusting

Ligier Group Benelux

Wij zijn al 33 jaar de officiële importeur van Ligier en Microcar brommobielen in België, daarnaast voor Nederland en Luxemburg. Mobiliteit zonder autorijbewijs (met AM rijbewijs), daarin zijn wij gespecialiseerd. Wij hebben alles wat u zoekt. Voor iedereen vanaf 16 jaar hebben wij een oplossing. Gaat uw voorkeur uit naar comfortabel, sportief of de nieuwste techniek? U vindt het bij ons. Bekijk het aanbod en ontdek de mogelijkheden van de brommobielen van Ligier en Microcar.

Minder ruimte? Dat valt reuze mee!

Maar een brommobiel is toch veel kleiner denk je wellicht? Nou, dat valt reuze mee! De brommobiels van de Ligier Group hebben nog steeds twee zitplaatsen (wat meestal voldoende is) en door de ontbrekende achterbank is er genoeg ruimte voor bagage, boodschappen of wat je ook maar wilt vervoeren.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de Microcar M.Go4 Premium Sun en andere modellen op onze website kun je altijd een brochure aanvragen of direct een afspraak maken voor een testrit. Tijdens de testrit mag je uiteraard al je vragen stellen. Vind in ons dealernetwerk snel een dealer van Microcar (en Ligier) bij jou in de buurt! Je kunt ook online contact met ons opnemen via het contactformulier.

Meer informatie

Zoek een dealer bij u in de buurt!

/