Stuurbekrachtiging

Met airconditioning

Zuinige DCI motor

Zonder autorijbewijs

Minderjarig en brommobielen

Binnenkort al rondrijden in de nieuwste Ligier?

Ben jij nog geen 18, maar wil je al wel graag autorijden? Wist je dat je zonder autorijbewijs al wel in een brommobiel mag rijden? Vanaf 16 jaar mag jij gewoon in een microauto rijden zolang je in het bezit bent van een bromfietsrijbewijs. Als jij dit rijbewijs hebt mag jij dus ook rondrijden in de nieuwste Ligier JS50L Ultimate! Dat betekent dat je makkelijker naar vrienden kunt, sneller in de stad of op school bent en ook als het regent gewoon droog aankomt op je eindbestemming. Ligier Group vertelt je bij welke dealers je terecht kunt voor jouw eigen eerste voertuig!

Meer informatie

Waarom een Ligier rijden?

Als je nog geen autorijbewijs hebt en je wilt al wel snel overal kunnen komen met iets vlotters dan je fiets of de brommer, dan is een mooie Ligier uitzoeken zeker de overweging waard. Hierbij enkele redenen waarom je voor een Ligier JS50L Ultimate of één van onze andere populaire modellen zou kunnen kiezen:

  • 2 jaar leasen en daarna overstappen naar een auto? Geen probleem!
  • De nieuwere modellen beschikken over bluetooth en media;
  • Geluidssysteem van 420 Watt;
  • Sportieve 16 inch velgen;
  • Voelt als een volledige auto;
  • Beschikt over een sportief en klassiek karakter;

De nieuwste Ligier JS50L Ultimate

Op deze website vind je alle nieuwe modellen van het brommobiel merk Ligier, één van de bekendste merken 45 km auto’s in de Benelux. De Ligier JS50L is het nieuwste model dat we hebben. Het is een zeer sportief uitgevoerd model met een kwalitatief hoge geluidsinstallatie. Ook zeer geschikt als tweede wagen voor de ritjes naar de supermarkt en andere lokale uitstapjes.

Brochure bekijken
Bekijk uitrusting

Een betrouwbare dealer: Ligier Group

Al sinds 1980 zijn wij Ligier importeur. Waarom je voor onze dealers kiest? Ons dealernetwerk zit beter in elkaar dankzij ons lange verleden als Ligier dealer en daardoor kunnen wij met betere deals werken. Wij begrijpen ook dat jij uiteindelijk gewoon de beste deal wilt scoren. Gelukkig voor jou leveren wij daarnaast ook gewoon een topservice en eerlijke adviezen, omdat dat onze manier van werken is.

Zowel in Nederland als in België en Luxemburg zijn wij al jarenlang een betrouwbare Ligier dealer. Sinds 1986 zijn wij importeur van Ligier België/Luxemburg en sinds 1995 ook importeur van Nederland.

Een testrit maken?

Wil jij meer weten over ons de nieuwste Ligier JS50L Ultimate of andere Ligier modellen? Zoek dan snel naar een dealer bij jou in de buurt via ons dealernetwerk. Om een brochure met meer informatie of een testrit aan te vragen, kun je gerust met ons of de betreffende dealer bij jou in de buurt contact opnemen. Bij vragen mag je uiteraard ook ons contactformulier invullen, wij reageren zo snel als mogelijk op je bericht.

Meer informatie

Zoek een dealer bij u in de buurt!

Microcar M.Go

De binnenruimte voor bestuurder en passagier is royaal.
Het nieuwe dashbord met vele opbergvakken, verleent de M.Go een superieure uitstraling.
Dankzij de breedte, hoogte en lengte voor de benen zit u comfortabel en geniet u ten volle.

In de Microcar M.Go krijgt u heel veel hoofd- en been ruimte. Hiermee stapt u makkelijk in en uit. De hoge zit zorgt ook voor een goed zicht rondom.
De Microcar M.Go heeft de grootste laadruimte in zijn klasse met een zeer lage laadvloer zonder tildrempel. Uw boodschappen, rollator of zelfs rolstoel gaan makkelijk mee.
Met de vernieuwingen in het interieur is ook de ruimte toegenomen. Hierdoor kunnen ook lange mensen heel goed zitten in de Microcar M.Go.
Voor maximaal rijcomfort kunt u de stille DCI motor bestellen, de beste motor die voor brommobielen beschikbaar is.

Tot slot kan het rijden van een Microcar je meer mobiliteit geven ofwel ervoor zorgen dat jij je mobiliteit behoudt. Je hebt waarschijnlijk jarenlang al auto gereden en het kan zijn dat dit lastiger is geworden, veelal om gezondheidsredenen. Dan kan een brommobiel je veel uitkomsten bieden en een mooie manier zijn om toch nog mobiel te blijven en gemakkelijk in de buurt zelfstandig overal heen te rijden.

/