Lease uw brommobiel

Lijkt het u wel iets om in een nieuwe brommobiel te rijden voor een vast bedrag per maand? Lease dan een brommobiel! Op die manier moet u nergens meer naar omkijken, weet u altijd precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Het enige wat u zelf nog moet doen is tanken. Het leasebedrag per maand is inclusief onderhoud, verzekering, reparaties en de brommobiel zelf. Ideaal dus!

Meer informatie

Voordelen brommmobiel leasen

Het leasen van een brommobiel heeft dus een heel aantal voordelen. Het maandbedrag dat u betaalt is inclusief de kosten voor afschrijving, rente, onderhoud, reparatie, vervanging van banden, allrisk verzekering, schadeverzekering inzittende en gebruik van pechhulp. Kiest u ervoor om een brommobiel te leasen dan profiteert u dus van tal van voordelen:

  • Onbezorgd in een nieuwe brommobiel rijden voor een vast bedrag per maand
  • Bij het maandbedrag zijn kosten zoals afschrijving, rente, onderhoud, reparatie en vervanging van de banden inbegrepen
  • Het maandbedrag is ook inclusief allrisk verzekering
  • Uw leverende dealer blijft uw contactpersoon
  • Geen verrassingen, alleen nog maar tanken!
  • Uw huidige brommobiel/auto kunt u inruilen.

Microcar M.Go4 Premium

Dit model is uitgerust met de performante DCI motor en heeft standaard een airco ingebouwd. De Microcar M.Go4 Premium Sun is voorzien van easy-park, zodat je altijd moeiteloos kunt parkeren. Daarnaast beschikt deze wagen over achteruitrij camera’s en door een lichte verhoging kun je makkelijk in de auto stappen. Voor alles wat deze microauto te bieden heeft, heeft dit model een heel sterke prijszetting. Deze Microcar is zeer geschikt als boodschappenwagen.

Ligier JS50 Elegance

Dit model kan met twee motoruitvoeringen geleverd worden (Progress motor of DCI motor) en is voorzien van alle moderne gemakken. Van binnen is deze brommobiel degelijk afgewerkt en het is een geschikte wagen voor jong en oud.
De Ligier JS50 is een zeer sportief uitgevoerd model met een kwalitatief hoge geluidsinstallatie. Ook zeer geschikt als tweede wagen voor de ritjes naar de supermarkt en andere lokale uitstapjes.

Brochure bekijken
Bekijk uitrusting

Een betrouwbare dealer: Ligier Group

Al sinds 1980 zijn wij Ligier importeur. Waarom je voor onze dealers kiest? Ons dealernetwerk zit beter in elkaar dankzij ons lange verleden als Ligier dealer en daardoor kunnen wij met betere deals werken. Wij begrijpen ook dat jij uiteindelijk gewoon de beste deal wilt scoren. Gelukkig voor jou leveren wij daarnaast ook gewoon een topservice en eerlijke adviezen, omdat dat onze manier van werken is.

Zowel in Nederland als in België en Luxemburg zijn wij al jarenlang een betrouwbare Ligier dealer. Sinds 1986 zijn wij importeur van Ligier België/Luxemburg en sinds 1995 ook importeur van Nederland.

Private lease, hoe werkt dat?

Als u beslist om een brommobiel te leasen, betaalt u dus een vast bedrag per maand alle kosten inclusief. U kan kiezen of u een contract aangaat voor 24, 36 of 48 maanden en hierin wordt een vastgesteld jaarkilometrage opgenomen van minimaal 5.000 km.
Voor onderhoud of reparatie van schade kunt u terecht bij de dealer bij u in de buurt die er voor zal zorgen dat uw brommobiel weer zo snel mogelijk in originele staat verkeert. Bij private lease is het aan het einde van uw contractperiode mogelijk om uw brommobiel over te kopen. Dit is een optie, u bent niet verplicht de auto over te nemen.

Toetsing lease vooraf

Voor u een leasingcontract kan aangaan, moet u enkele documenten kunnen voorleggen. Bij het leasen van een brommobiel vragen wij u om een recente kopie van uw salarisstrook, bankafschrift, geldige identiteitskaart of paspoort en geldig rijbewijs. Samen met u schatten we vervolgens het financiële risico in. U hoeft geen borg te betalen, wij hanteren een standaard aanbetaling van minimaal € 1.000,00 en maximaal € 3.000,00. Deze aanbetaling is onderdeel van het leasecontract. Een hogere aanbetaling verlaagt het maandbedrag.

Meer weten over het leasen van een brommobiel?

Bij ons leaset u een brommobiel in de vorm van operationele lease voor particulieren. Dit doet u via Lease je brommobiel. Deze partij is in dienst van Ligier Group. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een brommobiel leasen? Uw dealer bij u in de buurt informeert u er graag over. Vul het contactformulier in op onze website en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie

Zoek een dealer bij u in de buurt!

/