Brommobiel kopen? Dat doet u bij Ligier

Makkelijke tweede wagen zonder hoge kosten!

Vooraleer u beslist om een brommobiel te kopen, onderzoekt u welke uitvoering het beste bij u past. Houdt u van een hoge instap? Hecht u veel belang aan het overzicht dat u heeft vanuit de auto? Kiest u voor het klassieke model of bent u eerder een sportief type? De brommobielen van Ligier en Microcar zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met een ruim aanbod aan opties zodat u zeker een brommobiel vindt die aan al uw wensen voldoet. Onze dealer in uw buurt staat klaar om u advies te geven!

Meer informatie

Stel uw brommobiel naar wens samen

Wij hebben brommobielen voor zowel jong als oud. Met een AM-rijbewijs kunnen jongeren vanaf 16 jaar een brommobiel kopen. En ook voor ouderen van wie het rijbewijs B niet meer geldig is, is een brommobiel de ideale oplossing. Een 45 km auto is geschikt voor iedereen!
De brommobielen van Ligier en Microcar kunnen naar wens samengesteld worden op basis van verschillende opties qua motorgeluid, bagageruimte, etc. Wij stellen voor u een brommobiel op maat samen, van praktisch tot innovatief tot sportief, alles is mogelijk! Kom een proefrit maken bij een van onze dealers en ontdek het comfort van de brommobielen van Ligier en Microcar.

Microcar M.Go4 Premium

Dit model is uitgerust met de performante DCI motor en heeft standaard een airco ingebouwd. De Microcar M.Go4 Premium Sun is voorzien van easy-park, zodat je altijd moeiteloos kunt parkeren. Daarnaast beschikt deze wagen over achteruitrij camera’s en door een lichte verhoging kun je makkelijk in de auto stappen. Voor alles wat deze microauto te bieden heeft, heeft dit model een heel sterke prijszetting. Deze Microcar is zeer geschikt als boodschappenwagen.

Ligier JS50 Elegance

Dit model kan met twee motoruitvoeringen geleverd worden (Progress motor of DCI motor) en is voorzien van alle moderne gemakken. Van binnen is deze brommobiel degelijk afgewerkt en het is een geschikte wagen voor jong en oud.
De Ligier JS50 is een zeer sportief uitgevoerd model met een kwalitatief hoge geluidsinstallatie. Ook zeer geschikt als tweede wagen voor de ritjes naar de supermarkt en andere lokale uitstapjes.

Brochure bekijken
Bekijk uitrusting

Ligier Group

Waarom een brommobiel kopen bij Ligier? Het importeren van brommobielen en microcars is al vele jaren onze passie waardoor wij een sterk dealernetwerk hebben opgebouwd. Bij elke dealer garanderen wij u topservice en eerlijke adviezen. Zowel in België als in Nederland en Luxemburg zijn wij al jarenlang één van de bekendste merken 45 km auto’s.

Een testrit maken?

Zou u graag eens een testrit maken met een van onze brommobielen? Op onze website vindt u alle modellen van Ligier. Wilt u meer weten over de nieuwste Ligier JS50L Ultimate of andere Ligier modellen? Zoek dan snel online naar een dealer bij u in de buurt via ons dealernetwerk. Neem gerust contact op met ons of een betreffende dealer om een brochure met meer informatie of een testrit aan te vragen. Bij vragen mag u uiteraard ook ons contactformulier invullen, wij reageren zo snel mogelijk op uw bericht.

Meer informatie

Zoek een dealer bij u in de buurt!

/