45 km auto kopen? Dat doet u bij Ligier

Makkelijke tweede wagen zonder hoge kosten!

Bent u geïnteresseerd om een 45 km auto te kopen? Maak dan kennis met de specialisten van Ligier en ontdek ons veelzijdig aanbod. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u over de verschillende uitvoeringen. Zit u graag wat hoger zodat u een goed overzicht heeft vanuit de auto? Of bent u een sportief type? Hecht u veel belang aan een sterke motor? Of is de beschikbare bagageruimte een doorslaggevende factor? Onze brommobielen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met een heel aantal opties. Kom langs bij een dealer in uw buurt en ontdek de mogelijkheden voor uw 45 km auto. Een 45 km auto is geschikt voor iedereen, zowel voor jong als oud, voor klassieke types en voor sportievelingen.

Meer informatie

Een 45 km auto naar ieder zijn wens en budget

Een 45 km auto kopen als investering voor het hele gezin? Dat kan! Jongeren vanaf 16 jaar die in het bezit zijn van een AM-rijbewijs mogen met een brommobiel rijden. Een (auto)rijbewijs B is dus niet noodzakelijk om een 45 km auto te kopen. Heeft u een rijbewijs B of heeft u er ooit een gehad? Dan bent u automatisch in het bezit van een AM-rijbewijs en kan u de baan op met een Ligier brommobiel. U hoeft dus geen nieuwe proeven of rijexamens af te leggen!

Microcar M.Go4 Premium

Dit model is uitgerust met de performante DCI motor en heeft standaard een airco ingebouwd. De Microcar M.Go4 Premium Sun is voorzien van easy-park, zodat je altijd moeiteloos kunt parkeren. Daarnaast beschikt deze wagen over achteruitrij camera’s en door een lichte verhoging kun je makkelijk in de auto stappen. Voor alles wat deze microauto te bieden heeft, heeft dit model een heel sterke prijszetting. Deze Microcar is zeer geschikt als boodschappenwagen.

Ligier JS50 Elegance

Dit model kan met twee motoruitvoeringen geleverd worden (Progress motor of DCI motor) en is voorzien van alle moderne gemakken. Van binnen is deze brommobiel degelijk afgewerkt en het is een geschikte wagen voor jong en oud.
De Ligier JS50 is een zeer sportief uitgevoerd model met een kwalitatief hoge geluidsinstallatie. Ook zeer geschikt als tweede wagen voor de ritjes naar de supermarkt en andere lokale uitstapjes.

Brochure bekijken
Bekijk uitrusting

Een betrouwbare dealer: Ligier Group

Al sinds 1980 zijn wij Ligier importeur. Waarom je voor onze dealers kiest? Ons dealernetwerk zit beter in elkaar dankzij ons lange verleden als Ligier dealer en daardoor kunnen wij met betere deals werken. Wij begrijpen ook dat jij uiteindelijk gewoon de beste deal wilt scoren. Gelukkig voor jou leveren wij daarnaast ook gewoon een topservice en eerlijke adviezen, omdat dat onze manier van werken is.

Zowel in Nederland als in België en Luxemburg zijn wij al jarenlang een betrouwbare Ligier dealer. Sinds 1986 zijn wij importeur van Ligier België/Luxemburg en sinds 1995 ook importeur van Nederland.

Waarom een 45 km auto kopen?

Brommobielen hebben een heel aantal voordelen ten opzichte van gewone auto’s. Ten eerste volstaat een bromfietsrijbewijs om ermee te mogen rijden. Daarnaast heeft u met een 45 km auto weinig kosten: de verzekeringskosten zijn laag en u moet geen wegenbelasting betalen. Ten slotte hebben brommobielen een laag brandstofgebruik. Dit is niet alleen kostenbesparend, maar ook milieubesparend!

Over Ligier Group

Wij zijn al vele jaren importeur van brommobielen en microcars in de Benelux en zijn zo uitgegroeid tot één van de bekendste merken 45 km auto’s. In al die jaren hebben wij een sterk dealernetwerk opgebouwd. Bij elke dealer garanderen wij u topservice en eerlijke adviezen.

Geïnteresseerd in een testrit met een 45 km auto?

Twijfelt u nog om een 45 km auto te kopen? Kom een proefrit maken bij een van onze dealers en ontdek het comfort dat de brommobielen van Ligier en Microcar bieden. Op onze website vindt u meer informatie over de verschillende modellen. Zoek online een dealer in uw buurt om meer informatie aan te vragen of een testrit in te plannen.

Meer informatie

Zoek een dealer bij u in de buurt!

/