Een 45 km auto leasen

Rijd snel en voordelig zonder hoge kosten!

Bent u geïnteresseerd in onze brommobielen maar vindt u het kopen van een 45 km auto nog een te grote stap? Dan is een 45 km auto leasen de ideale middenweg voor u! Bent u aan het einde van uw leasecontract toch enthousiast geworden om de grote stap te zetten? Dat kan! Via private lease krijgt u op het einde van uw contract de mogelijkheid om uw 45 km auto over te kopen.
Als u ervoor kiest om een 45 km auto te leasen profiteert u van een heel aantal voordelen:

  • Onbezorgd in een nieuwe brommobiel rondrijden voor een vast bedrag per maand
  • Bij het maandbedrag zijn kosten zoals afschrijving, rente, onderhoud, reparatie en vervanging van de banden inbegrepen
  • Het maandbedrag is ook inclusief allrisk verzekering
  • Uw leverende dealer blijft uw contactpersoon
  • Geen verrassingen, alleen nog maar tanken!
  • Uw huidige brommobiel/auto kunt u inruilen.
Meer informatie

Hoe werkt private lease?

Het leasen van een 45 km auto is heel eenvoudig. Voor al uw vragen, onderhoud en schade kan u bij dezelfde dealer terecht. Alles wordt geregeld via één partij die alle zorgen op zich neemt zodat uw brommobiel altijd in de beste staat verkeert. Uw dealer zorgt ervoor dat u ten alle tijde veilig de weg op kunt.
Het grote voordeel van leasen is dat u niet in één keer een groot bedrag moet betalen, maar dat u een vast bedrag per maand betaalt. Dit bedrag is inclusief onderhoud, verzekering, reparatie en natuurlijk de brommobiel zelf. Het enige wat u zelf moet betalen zijn de brandstofkosten. Dus ook uw verzekering zit al inbegrepen bij de maandelijkse kosten.
Bij schade aan uw brommobiel zorgt uw dealer in samenspraak met de leasepartij voor een oplossing zodat uw brommobiel zo snel mogelijk wordt teruggebracht in de originele staat.

Microcar M.Go4 Premium

Dit model is uitgerust met de performante DCI motor en heeft standaard een airco ingebouwd. De Microcar M.Go4 Premium Sun is voorzien van easy-park, zodat je altijd moeiteloos kunt parkeren. Daarnaast beschikt deze wagen over achteruitrij camera’s en door een lichte verhoging kun je makkelijk in de auto stappen. Voor alles wat deze microauto te bieden heeft, heeft dit model een heel sterke prijszetting. Deze Microcar is zeer geschikt als boodschappenwagen.

Ligier JS50 Elegance

Dit model kan met twee motoruitvoeringen geleverd worden (Progress motor of DCI motor) en is voorzien van alle moderne gemakken. Van binnen is deze brommobiel degelijk afgewerkt en het is een geschikte wagen voor jong en oud.
De Ligier JS50 is een zeer sportief uitgevoerd model met een kwalitatief hoge geluidsinstallatie. Ook zeer geschikt als tweede wagen voor de ritjes naar de supermarkt en andere lokale uitstapjes.

Brochure bekijken
Bekijk uitrusting

Een betrouwbare dealer: Ligier Group

Al sinds 1980 zijn wij Ligier importeur. Waarom je voor onze dealers kiest? Ons dealernetwerk zit beter in elkaar dankzij ons lange verleden als Ligier dealer en daardoor kunnen wij met betere deals werken. Wij begrijpen ook dat jij uiteindelijk gewoon de beste deal wilt scoren. Gelukkig voor jou leveren wij daarnaast ook gewoon een topservice en eerlijke adviezen, omdat dat onze manier van werken is.

Zowel in Nederland als in België en Luxemburg zijn wij al jarenlang een betrouwbare Ligier dealer. Sinds 1986 zijn wij importeur van Ligier België/Luxemburg en sinds 1995 ook importeur van Nederland.

Meer weten over het leasen van een 45 km auto?

Een 45 km auto leasen is bij ons mogelijk door middel van operationele lease voor particulieren via Lease je brommobiel. Deze partij is in dienst van Ligier Group. U sluit een leasecontract af voor 24, 36 of 48 maanden samen met een vastgesteld jaarkilometrage van minimaal 5.000 km. Heeft u vragen over het leasen van een 45 km auto of wilt u meer weten? Onze gerenommeerde dealers helpen u met veel plezier verder. Vul het contactformulier in op onze website en een dealer bij u in de buurt neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie

Zoek een dealer bij u in de buurt!

/