Stuurbekrachtiging

Met airconditioning

Zuinige DCI motor

Zonder autorijbewijs

Ligier en Microcar brommobielen sinds 1986
Meer dan 80 dealers!
Vraag een proefrit aan

Slider

Ligier Group Benelux

Wij zijn al 33 jaar de officiële importeur van Ligier en Microcar brommobielen in België, daarnaast voor Nederland en Luxemburg. Mobiliteit zonder autorijbewijs (met AM rijbewijs), daarin zijn wij gespecialiseerd. Wij hebben alles wat u zoekt. Voor iedereen vanaf 16 jaar hebben wij een oplossing. Gaat uw voorkeur uit naar comfortabel, sportief, klassiek of de nieuwste techniek? U vindt het bij ons.  Bekijk het aanbod en ontdek de veelzijdigheid en mogelijkheden van de brommobielen van Ligier en Microcar.

Ligier JS50

Microcar M.Go

Microcar Dué

Dealernetwerk

Van Vlaanderen tot Wallonië: u vindt de Ligier en Microcar brommobielen bij onze dealers door heel België. Zo is er altijd wel een dealer dicht bij u in de buurt. Bekijk de kaart en ontdek bij welke dealers u terecht kunt om een brommobiel te kopen.

Uw Ligier of Microcar, goed verzekerd?

Uw brommobiel, volledig omnium verzekerd. Schade door ongevallen, brand, diefstal, glasbreuk, natuurrampen, … worden volledig vergoedt.

Meer info over omnium en premie aanvragen ...

Proefrit aanvragen

Maak kennis met Ligier en Microcar brommobielen. Benieuwd naar alle gemakken van een Ligier of Microcar brommobiel? Plan een proefrit in bij één van onze dealers en ervaar zelf het comfort van een Ligier of Microcar brommobiel.

/